Inredning för privata hem

bild på inredningshjälpen eller service

Skapa ett hem du älskar att komma hem till med hjälp av DIS professionella inredare. Oavsett om du behöver hjälp med små detaljer eller en komplett inredningslösning, står våra erfarna inredare redo att hjälpa dig. Välj mellan tre olika alternativ – möte i butik, personligt hembesök eller en inspirerande konsultation i vår Studio DIS. Boka ditt möte redan idag via office@disinredning.se eller ring oss på 08-611 29 07.

MÖTE I BUTIK
Träffa en av våra kunniga inredare i vår butik där vi tar oss tid att lyssna på dina behov och önskemål. Efter mötet sätter vi upp en tid för en spännande presentation av ett skräddarsytt förslag, inklusive möbler, belysning, mattor och accessoarer från DIS sortimentet. Priset för detta möte är endast 2 100 kr och inkluderar både mötet i butiken samt framtagandet av förslaget.

HEMBESÖK
Ett personligt möte hemma hos dig tillsammans med en av våra duktiga inredare. Tillsammans går vi igenom dina rum och lyssnar noga på dina önskemål. Efteråt utformar våra inredare ett skräddarsytt förslag med möbler, mattor, belysning och accessoarer från DIS sortiment. Vi bokar sedan in ett presentationsmöte i butiken där vi visar upp och diskuterar förslaget tillsammans med dig. Priset för hembesöket och framtagandet av förslaget för upp till 3 rum är 3 900 kr. Vid behov kan vi också erbjuda avstämningar innan presentationen. Endast restid utanför tullarna debiteras med 660 kr/timme.

STUDIO DIS
Upptäck våra kostnadsfria 45 minuters konsultationer i vår Studio DIS. Här ges du möjligheten att prata med en av våra inredare och presentera dina behov och önskemål. Vi ger dig råd och inspiration om DIS sortimentet och hur det kan passa just din bostad. Boka din kostnadsfria konsultation redan idag via office@disinredning.se eller ring oss på 08-611 29 07.