Gabrielle Jangeby är inredare/designer.
Tillsammans med tolv anställda driver hon idag butiken DIS Inredning i Stockholm vilka även erbjuder inredningstjänster för både privata hem och offentliga miljöer.

Innan Gabrielle öppnade sin egen butik inom inredning var hon verksam inom mode och klädesindustrin. Som ansvarig inköpare för Sveriges största klädeshandlare reste hon under flera år runt hela världen i jakt på inspiration för de allra senaste trenderna.

Medan hon arbetar med ett projekt reser Gabrielle ofta omkring för att hitta inspiration. Fundamentalt för hennes arbete är, att varje inredning speglar ett intryck eller en stämning från någon speciell plats – kanske Miami, New York, Marrakech eller Saigon. Gabrielles övertygelse är, att design av möbler, mode och tyger har flutit samman till en enhet. Nära samarbeten finns med olika designers världen över för produktutveckling. Design kommer ofta från Paris och London medan tillverkningen ofta sker i de länder där hantverket görs efter tradition. Handknutna mattor från Jaipur, läderstolar tillverkade av sadelmakare i Sydamerika och handsydda lampor i handfärgat siden designade i London är bara några exempel.

Egen produktion för DIS Inredning finns under varumärket DIS Limited. Design bohemisk som Paris, med humor från London och avslappnad loftlivingstil á la Manhattan, NY.
DIS Inredning har kommit att bli ett begrepp bland människor med särskilt god smak. I vår butik, som bara ligger ett stenkast från Stureplan, finns ett välavvägt heminredningssortiment.
DIS kollektion omfattar en cross-over blandning av europeiska kvalitetsmöbler och etniska detaljer från hela världen. En del av DIS produkter har designats av och tillverkats direkt för DIS, medan andra utgörs av handplockade varor, tillverkade av de skickligaste hantverkare från London, Amsterdam, Paris, Kapstaden och andra utvalda platser i övriga världen. Den speciella blandningen av olika stilar bildar en exklusiv kollektion; en varm och vilsam men ändå passionerad och inspirerande miljö som är karaktäristisk för DIS.