Inredning för privata hem

Möt DIS professionella inredare för att lyfta ditt hem till en ny dimension. Vi hjälper till med allt från enstaka detaljer till helhetslösningar. 
Välj mellan våra tre inredningstjänster; i butik, hembesök eller Studio Sunday.

Varmt välkommen att boka möte via office@disinredning.se alternativt på telefon 08-611 29 07 

MÖTE I BUTIK

START 

Under ett bokat möte i butiken träffar du en av våra inredare där vi går igenom dina önskemål samt vad du vill uppnå. Innan vi skiljs åt sätter vi upp en ny tid för presentation. 

PRESENTATION 

DIS Inredare tar fram en skräddarsydd lösning baserad på dina behov och önskemål. I förslaget ingår möbler, belysning, mattor och accessoarer ur DIS sortiment. Förslaget presenteras sedan för dig under ett presentationsmöte i butiken

KOSTNAD
1 timmes möte i butiken, framtagande av förslag följt av
1 timmes presentationsmöte.
2100 kr.
Därefter 900 kr/timme. 

HEMBESÖK

START 

Vårt första möte sker hemma hos dig tillsammans med en av våra inredare. Vi ser över rummens möjligheter och lyssnar på dina behov och önskemål.   

PRESENTATION 

DIS Inredare tar fram ett förslag med möbler, mattor, belysning och accessoarer ur DIS sortiment. Ett skräddarsytt förslag presenteras sedan för dig under ett presentationsmöte i butiken. Vid behov kontaktar vi dig för en avstämning innan presentationen.

KOSTNAD 
Hembesök och framtagande av förslag för upp till 3 rum, samt 1 timmes presentationsmöte i butik.
3500 kr.
Därefter debiteras 900 kr/timme.
Restid utanför tullarna debiteras med 550 kr/timme.

STUDIO DIS

En förutsättningslös konsultation i butik om 45 min är ett bokat möte där du ges möjlighet att presentera behov och önskemål för en av våra inredare. Ett inspirationsmöte där du får råd om vårt sortiment för just din bostad.

45 min kostnadsfritt, därefter debiteras 900 kr/timme.

Boka ditt möte med en av våra inredare via office@disinredning.se eller på telefon 08-611 29 07