FÖRETAGSKONSULTATION

Det är vår målsättning att skapa en perfekt träffpunkt för människor som söker inspiration i en multikulturell, vilsam och ledig atmosfär.

Det spelar ingen roll om vi inreder ett hem, beachblub eller spa. Lounge eller lobby. Bar eller restaurang. Hotell eller konferensrum.

Vi strävar alltid efter en harmoni i vår desig som lämnar ett oförglömligt intryck och får besökaren att trivas.

Kontakta oss för mer information här office@disinredning.se

 
privata
KONTOR
projekt
HOTELL/RESTAURANG
Det är vår målsättning att skapa en perfekt träffpunkt för människor som söker inspiration i en multikulturell, vilsam och ledig atmosfär. Det spelar ingen roll om vi inreder ett hem, en beachblub eller ett spa, en lounge eller en lobby, en bar eller restaurang, ett hotell eller konferensrum – det skall vara harmonin i designen och lockelsen i skönheten som lämnar ett oförglömligt intryck på gäster och besökare samt får alla att trivas.
DIS koncept blandar samtida design från länder kring Medelhavet och Skandinavien med gammal hantverkstradition från Asien, Afrika och Arabien till en balanserad stil. Blandningar som kan tyckas oförenliga, bildar en kreativ atmosfär och en distinkt stil som samtidigt är både modern och gammal, trendig och tidlös. Du är välkommen att ta del av tidigare projekt. Kontakta oss för mer information.

PROJEKT STRÅHATTSFABRIKEN

OBSERVATORIELUNDEN

PROJEKT VILLA STOCKHOLM

PROJEKT VILLA DUVNÄS

PROJEKT VILLA NACKA

STYLING STOCKHOLM

STYLING STOCKHOLM

STYLING STOCKHOLM

STYLING STOCKHOLM

STYLING STOCKHOLM

Menu Up