INREDNINGSKONSULTATION
Inredning är roligt men inte alltid så enkelt. Vad passar just ditt hem
eller ditt företag? Låt en av våra inredare hjälpa dig. Vi hjälper till med allt från enstaka detaljer till helhetslösningar. Vi erbjuder tre olika typer av inredningskonsultation; Studio Sunday, Möte i butik och Hembesök.

Kontakta oss för bokning eller mer information, samt för information om inredning av offentliga miljöer. Se gärna några exempel på tidigare projekt under Inredningsprojekt.

STUDIO SUNDAY
Studio Sunday är en gratis inredningskonsultation á 45 min i vår butik på Lästmakargatan på söndagar. När du bokar in en tid med en av våra inredare låter vi dig berätta vad du har för mål med konsultationen, dina behov och önskemål. Vi ber dig ta med foton/ritningar över de rum du önskar få hjälp med. Gratis inredningskonsultation á 45 min förhandsbokas i butik, via telefon eller via mail. Endast ett tillfälle per hem.
Big_Fish


SÅ GÅR ETT MÖTE I BUTIK TILL:
  1. Anmäl ditt intresse till oss. En Inredare kontaktar dig och ni bokar en tid.
  2. Du kommer till mötet med en ritning och/eller mått på rummet du vill förändra. Tag gärna med några foton av rummet också, t.ex. i mobiltelefonen, samt tygprover om möjligt. Tillsammans med en Inredare görs en behovsanalys där ni diskuterar dina önskemål och det du vill uppnå. Tid för presentationsmöte bokas.

  3. Vår Inredare utgår från fotografier, ritning etc. och tar fram en lösning anpassad efter dina behov och önskemål. I förslaget ingår möbler, belysning, mattor och accessoarer ur vårt sortiment. Förslaget presenteras för dig under presentationsmötet.

Ett möte i butiken följt av ett presentationsmöte kostar 795 kr/timme. Väljer du då att handla för över 30.000 kr bjuder vi på konsultationen.SÅ GÅR ETT HEMBESÖK TILL:
  1. Anmäl ditt intresse till oss. En inredare kontaktar dig och ni bokar en tid.
  2. Hemma hos dig görs en behovsanalys då Inredaren tittar på rummets möjligheter och lyssnar på dina behov och önskemål. Efter besöket återvänder Inredaren tillbaka till DIS Inredning och tar fram ett förslag utefter dina behov och önskemål med möbler, mattor, belysning och accessoarer ur vårt sortiment.

  3. Inredaren kontaktar dig och bokar en tid för ett presentationsmöte.
    Till mötet kommer du till en av våra butiker där Inredaren presenterar inredningsförslaget.

Ett hembesök följt av ett presentationsmöte kostar 795 kr/timme. Minsta debitering 2000 kr. Om du sedan väljer att handla inredning för över 30.000 kr bjuder vi på konsultationen.

Menu Up